Jump to content

lighting

Sign in to follow this  
  • entries
    317
  • comments
    0
  • views
    1,262

At the base of a new

Sign in to follow this  
Stef Harris

45 views

64f5372918bf103e09fae8ded4313a55--urban-landscape-landscape-design.jpgAt the base of a new residence hall built for Boston’s Massachusetts College of Art and Design, Ground Inc. made good use of a tight budget. Undulating raised planters with varied-height seat walls create distinct socializing areas, and illuminated benches work both as a sculptural statement and a counter to the region’s cold, dark winters.

View the full article

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...