Sign in to follow this  
  • entries
  • comments
  • views

Therme Vals Vals, Sw

Sign in to follow this  
Kazutoshi Kurihara


974897f37cca0774e6b44f7a49121419--interior-exterior-interior-architecture.jpgTherme Vals Vals, Switzerland 2014.08 Hotel-Guestrooms Renovation 700 m2 The project was to renovate an apartment for the hotel staff to guest rooms. We aimed for rooms like caves filled with warmth and intimacy. The basic unit is an oak panel of 40cm width. The room is covered by the units that extend to the whole space, with one side of the panel overlapping the side of the next one. Lights are set between the panels, which is an attempt to integrate the interior and the lighting. The bed ...

View the full article

Sign in to follow this  


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now